facebook logo png 2 0

Inschrijvingen schooljaar 2018-2019

voor kinderen geboren in 2016

voor kinderen die van school veranderen

Goed om weten:

- Wie reeds ingeschreven is en/of reeds schoolloopt op onze school, hoeft niets te doen.

- De overstap van kleuter- naar lagere school gebeurt automatisch. Hernieuwd inschrijven is niet nodig.

- Onze school hanteert, in samenspraak met het schoolbestuur en het LOP, een maximumcapaciteit:

* Kleuterschool: 24 kinderen per geboortejaar

*  Lagere school: 24 kinderen per klasgroep

- De Kids-ID kaart of ISI+ -kaart van uw kind is steeds vereist bij inschrijvingen.  ( Bij inschrijvingen in de lagere school, graag ook het rapport van de vorige school meebrengen. )

- Wie nieuw start in schooljaar 2018-2019 of op 1 september 2019, kan INSCHRIJVEN IN VOLGENDE PERIODEN:

* Inschrijvingsperiode 3. Van maandag 23 april tot en met vrijdag 31 augustus 2018: Voor iedereen, het voorrangsrecht vervalt.

Voor iedereen, ongeacht kenmerk 'indicator niet-indicatorleerling'. Om administratieve redenen verzoeken wij om niet tot de allerlaatste namiddag uit te stellen.

Uitgebreide info over de inschrijvingsmodaliteiten 2018-2019

- De modaliteiten betreffende de inschrijvingen, kan u raadplegen in de LOP-brochure ( LOP: Lokaal Overleg Platform ) die  u - als inwoner van Temse ontving..

- Wie buiten Temse woont, kan een LOP-brochure op school afhalen of de brochure online raadplegen:

www.lop.be/ LOP Waasland- Temse Basis.   Lop Waasland  Temse basis   Informatiebrochure inschrijvingsbeleid

Specifieke schoolinfo

Wenst u specifieke schoolinfo of had u graag vooraf de school even verkend?

- Dat kan zeker! Wij staan u graag te woord na telefonische afspraak.

- Of u kan ons een bezoekje brengen op de scholenmarkt, woensdag 24 januari in AC De Zaat, Temse.

Laatste toevoegingen: