Schoolreis

De eerste kleuterklassertjes gingen op schoolreis naar 't Pachtgoedhof in Kruibeke.  Foto's van deze leuke dag vind je hieronder terug.

 

Lente

Op maandag, 16 april 2018 stapten enkele nieuwe peuters moedig door de schoolpoort hun nieuwe levensfase tegemoet: het leven in de kleuterklas. Net als het mooie zonnige weer buiten brachten we de lente ook binnen tot leven.

 

Turnomloop Sinterklaas

Zwarte Pieten moeten kunnen klimmen en klauteren, glijden, kruipen, fietsen in bochten, gooien en mikken,… en dat is wat onze peuters en jongste kleuters nu ook hebben gedaan in onze turnzaal! Een ervaring in oefenen wat we al kunnen, durven wat we nog nooit hebben gedaan, en genieten van de uitdaging! Het was een fijne namiddag!

Naar het Huis van de Sint

Op vrijdag 24 november mochten onze eerste kleuterklasjes naar het Huis van de Sint. Al snel kwam een lieve zwarte Piet naar ons toe, om ons op een mooie tocht doorheen het grote huis te brengen.

We zagen de slaapkamer van de zwarte Pieten, de eetkamer met de mooi gedekte tafel, de keuken waar we mochten proeven van de pepernoten, de badkamer met het bad waar Sinterklaas zich komt wassen.

En op de trap stonden al heel wat pakjes klaar!

Nog even en dan komt de Sint ook naar ons huisje…

We wachten in spanning op zijn komst!

© 2017 Vrije Basisschool Elversele.