Test Sint Test

Op vrijdag 6 december kwam Sinterklaas op bezoek in onze school. Wat spannend...! We zongen een lied en kregen allemaal een zakje met wat lekkers. Maar de Sint had nog een verrassing bij voor L3 en L4: spelletjes en lego om mee te spelen in de klas! Wij testten deze alvast uit en....alles is goedgekeurd! Dank u Sinterklaas!

Test Computer Test

De nieuwe computers zijn geleverd dus daar gingen we mee aan de slag! We oefenden op onze maaltafel met leuke computerspelletjes.  In het begin was het allemaal nog een beetje nieuw en moesten we wat zoeken maar na een uurtje lukte dit al veel beter! Voor herhaling vatbaar!

Bosuitstap

Het derde leerjaar ging op uitstap naar het bos. We haalden 10 op 10 voor de vogelquiz! In het bos zagen we verschillende paddenstoelen. We leerden dat er verschillende soorten bestaan: met plaatjes, met buisjes of stuifzwammen. We hielpen ook meebouwen aan het egelhuis door takken, bladeren en beestjes te verzamelen. In de buurt verkocht een mevrouw noten. Ook wij kochten er wat om lekker van te smullen!

Spelling oefenen met robots

De ei - woorden oefenen?  Veel leuker met de beebots en bluebots!

Volleybalinitiatie

Deze week maakten verschillende klassen kennis met volleybal.  Deze keer niet onder de deskundige leiding van meester Jonas, maar door echte volleybalsters van VT Temse.  Ook het derde leerjaar leerde vlotjes de bal passen, sommigen gaven misschien zelfs al een knappe opslag?

© 2019 Vrije Basisschool Elversele.