Een echt eetfestijn!

Rode ogen van de uien
Nergens plekken op onze truien.
Snijden, roeren, kneden, bakken
Zelfs de afwas deed ons humeur niet zakken!
Sommigen vonden de linzen maar wat raar
Toch weerklonk er overal: "Proeven maar!"
Het was smullen, het was fijn
Dit was wat men noemt: een echt eetfestijn!

Kerstfeestje in de klas

Kerstfeestje in de klas: het was lekker, uitbundig en lekker uitbundig. Tot volgend jaar !!!

Lichtjeswandeling? Check!

L5 is helemaal klaar voor de lichtjeswandeling!

Van Colombus via Picasso tot Mercator

Een vleugje Picasso met een zweem van Colombus: aan de wereldkaarten van L5 kan Mercator nog een puntje zuigen!

Tennis - en padelinitiatie

Er werd getennist, gepadeld en vooral véééél balletjes geraapt op tennisclub 'de Vallei' in Temse. Er zijn een paar serieuze talenten naar boven gekomen! Maar het allerbelangrijkste was: we hebben veel plezier gehad!

Auteurslezing Luc Embrechts

De leerlingen van 5L genoten zichtbaar van de grappige en spannende verhalen van jeugdschrijver Luc Embrechts.
Meer info over (de boeken van) deze auteur vind je op http://www.luc-embrechts.be/.

We brengen het Oude Testament tot leven...

De twijfel van Abraham, de stenen tafelen van Mozes, de vastberadenheid van Elia, het verraad van de broers van Jozef en de goede koning David… Het oude testament werd prachtig vertolkt door de leerlingen. Het Oude Testament kent voor hen geen geheimen meer!

L5