Netbaltornooi

Doedag VDAB

Op donderdag 25 oktober gingen de leerlingen van het zesde leerjaar naar Temse om een bezoek te brengen aan de VDAB. Daar konden ze een hele voormiddag kennismaken met een aantal technische beroepen. Onze jongens en meisjes werden buschauffeur, tuinier, magazijnmedewerker , heftruckchauffeur en vrachtwagenchauffeur. Of ze het gesmaakt hebben ? Zonder twijfel, hier enkele uitspraken na een heel toffe voormiddag :

-          Ik weet nu hoe een vrachtwagen er vanbinnen en vanbuiten uitziet en ik zou dit beroep graag doen later.

-          Ik heb ontdekt dat er wel meer technische beroepen zijn die mij aanspreken.

-          Een keitoffe voormiddag en leuke begeleiders.

-          Ik wist niet dat ik dat talent had, het leek mij moeilijk maar ik kon het toch.

De hele klas kreeg zowaar een pluim van de begeleiders omdat ze zo enthousiast, luisterbereid en actief waren. Proficiat zesdeklassers !