We zijn een groep enthousiaste ouders die helpen en een luisterend oor zijn voor wat er leeft in onze kleine maar leuke school.

Samen bouwen we een brug tussen school en gezin. Zo trachten we het schoolleven van onze kleuters en lagere schoolkinderen net dat ietsje meer te geven.

Jaarlijks zoeken we nieuwe leden omdat er telkens enkele ouders samen met hun kinderen de school verlaten.

Om de werking van de ouderraad zo vlot mogelijk te laten verlopen en te weten wat er in elke klas leeft, is een instroom van nieuwe leden noodzakelijk!

Als lid kan je deelnemen aan vergaderingen, maar ook wie enkel praktische hulp wil bieden bij één of meerdere activiteiten is meer dan welkom.

Zet je graag samen met ons je schouders onder 1 of meerdere projecten van de ouderraad? Of ben je iemand die graag mee aan de kar trekt en organiseert?

Stuur ons een mailtje (ouderraad@basisschool-elversele.be)