Ligging & contactgegevens

052/464278 tel.

052/464279 fax

Schooluren

De lessen worden gegeven gedurende de vijf werkdagen, behalve op woensdagnamiddag.  Tijdens de voormiddag is er les van 8.30 uur tot 11.40 uur (uitgezonderd op woensdag, dan eindigen de lessen om 12.05 uur).  Tijdens de namiddag is dit van 13.05 uur tot 15.25 uur.   Indien mogelijk vragen wij ook om onze kleuters zoveel mogelijk op tijd naar school te laten komen.

Opvang

Voor - en naschoolse kinderopvang wordt voorzien door BKO De Woonboot.

Meer info: http://www.temse.be/index.php/gemeentediensten/kinderopvang

Inschrijvingen

Inschrijvingen schooljaar 2018-2019, goed om weten

Wie reeds ingeschreven is en/of reeds schoolloopt op onze school hoeft niets te doen.

De overstap van kleuter- naar lagere school gebeurt automatisch. Hernieuwd inschrijven is niet nodig.

Onze school hanteert, in samenspraak met het schoolbestuur KSTS en het LOP, een maximumcapaciteit.

Kleuterschool: 24 kinderen per geboortejaar - Lagere school: 24 leerlingen per klasgroep.

Algemeen: Gelieve  steeds de elektronische identiteitskaart of ISI-pluskaart van uw kind en het rapport ( enkel voor de lagere school ) mee te brengen a.u.b.

Uitgebreide info inzake de inschrijvingsmodaliteiten schooljaar 2018-2019

De modaliteiten betreffende de inschrijvingen, kan u raadplegen in de LOP-brochure ( LOP: Lokaal Overleg Platform ). Wie buiten Temse woont, kan een brochure bekomen op de school zelf.

U kan de brochure ook online raadplegen:

www.lop.be/ LOP Waasland- Temse Basis.   Lop Waasland  Temse basis   Informatiebrochure inschrijvingsbeleid

Specifieke  schoolinfo

Wenst u specifieke schoolinfo of had u graag vooraf de school even verkend? Wij staan u graag te woord na telefonische afspraak.