Afscheid nemen’ met de bal

Op donderdag 29 juni werd een vriendschappelijke match gespeeld tussen een leerlingen- en leerkrachtenploeg.     En het was niet zo maar een match: Deze match was het slot van het Priester Poppe landenkampioenschap dat, gelijklopend aan het Wereldbekerkampioenschap, begin juni van start ging. Wie er zin in had, mocht zich inschrijven en werd in een ploeg ondergebracht. We konden 14 landen samenstellen. Er werd dagelijks één match - op sommige dagen twee - van 15 minuten gespeeld. Zweden en Peru waren de finalisten die het tegen elkaar moesten opnemen. Uiteindelijk werd Zweden de winnaar! Als kers op de taart en meteen ook als afscheid van een sportief schooljaar met als thema “Buiten bewegen? Natuurleuk!” speelde men de match tussen de winnaar en de leerkrachten. Het werd een vermakelijke, geanimeerde match met veel toeters en bellen en veel supporters voor beide ploegen. Ook de ouders keken vanop de zijlijn toe. Met een 0-0 eindstand werd de match afgeblazen en werden de ballen en ander sportgerei opgeborgen tot het volgend schooljaar. We laten u nog even nagenieten a.d.h.v. deze foto’s.