Het grootouderfeest met als thema ‘Mowgli in de jungle’ werd een waar succes en een mooi geluksmoment voor de vele ouders en grootouders die op dinsdag en donderdag kwamen opdagen. Onze kleuters leefden zich voortreffelijk in in de rol van de Shere Khan de tijger (K2), Baloo de beer (K1A), kolonel Hathi, de olifant (K1B), Kaa de slang (K2), King Louis de aap ( K3 jongens ) of van het meisje Shanti (K3 meisjes).

Mowgli (Emile uit K3) ontmoette alle dieren in de jungle en beleefde met hen leuke en spannende avonturen en uiteindelijk wint ‘de liefde’. Dankzij ‘het emmertje’ ( hoe kon het ook anders? ) belandt Mowgli in de mensenwereld waar hij nog heel lang en gelukkig mag leven.

Proficiat aan alle kinderen én aan het kleuterteam voor het knap opgebouwd verhaal, het mooi decor, de kleurrijk geschminkte snoetjes en toffe kledij. En last but not least proficiat voor de vlekkeloze voorbereiding en samenwerking. Dank ook aan de ouderraad voor de gezellige ontvangst met koffie en koekjes en voor alle bereidwillige handen van ouders en grootouders tijdens het opruimwerk nadien. Op een ongedwongen manier werd ieders ‘onzichtbaar emmertje van geluk’ gevuld!

Hieronder vindt u algemene foto's terug.  Foto's van de klasdansjes vindt u terug op de respectievelijke klaspagina's:

K1A-kleuters in de rol van Baloo, de BEER

K1B-kleuters in de rol van kolonel Hathi, de OLIFANT