Vrijdag 9 februari, net voor de krokusvakantie, werd een heel leuke afsluiter van de week! Alle kinderen mochten verkleed naar school, want het weekend erna was het officieel carnavalsweekend.

In de lagere school werd het eerste uur voorbehouden voor het slot van de antipestweek. De verkleedkledij kwam daar goed van pas: “ Iedereen is verschillend, niemand is gelijk” kon je nu echt letterlijk nemen. En daar hoort natuurlijk een antipestslogan bij. Wat dacht je van de volgende: “ “Iedereen mag verschillend zijn, hier past geen gepest en geen venijn!”

In de namiddag werd er in alle klassen van de lagere school duchtig op los geknutseld met mooie maskers als resultaat. En als leuke verrassing was er verse popcorn die ter plaatse werd gepopt door mevrouw directeur. Lekker om van te smullen en een heerlijk zoete geur doorheen de gangenJ!

Bij de kleuters stond de hele dag in het teken van het verkleedfeest. In de voormiddag mochten de kinderen zich laten schminken en werd er leuk gezongen en gedanst en... natuurlijk ook popcorn gesmuld want de kleuters werden reeds in de voormiddag verwend. Het was superleuk om de popcorn te horen en te zien poffen ;-) ! Je kon enkel blije gezichten bespeuren.

In de namiddag was er “modeshow door en voor de kleuters”. Alle kinderen gaven hun ogen de kost. Prinsen en prinsessen , Spiderman, Zorro en andere stoere heren en dames ( want Mega Mindy was natuurlijk ook van de partij. ) lieten zich van alle kanten bewonderen.
En als slot op de kers was er de stoet op de speelplaats. Met dikke jas aan en tussen de regen en sneeuwvlokjes door stapte groot en klein blijgezind de vakantie in. Het was voor iedereen een fijne, ontspannende dag en een leuke sfeer. Dit doen we volgend jaar over!