"Emmertjes vol geluk"

Het voorbije schoolfeest met als thema ‘emmertjes vol geluk’ was een absoluut succes. Heel veel ouders en grootouders waren tijdig op post om een plaatsje in de zaal te reserveren. Het kleuteroptreden, dat dit jaar voor het eerst plaats vond, was duidelijk een voltreffer!

Ook bij de toeschouwers voor het optreden van de lagere school kon je duidelijk merken dat de emmertjes vol geluk werden gevuld en heel wat oud-leerlingen kwamen weer langs. Steeds leuk wanneer zij hun opwacht maken!

De vele spelletjes, de leuke attracties en de lekkere drankjes en snacks konden velen bekoren, al was het soms lang wachten want op bepaalde momenten hadden we vele handen tekort om iedereen snel te kunnen bedienen.

Bijzonder veel dank aan de ouderraadleden én ouders die vooraf gepland of spontaan een uurtje ( en meer ) insprongen op die momenten waarop het meer dan welkom was!  Moe, maar heel tevreden konden we, na de eind-opruim, met het team de dag afsluiten: nog even samenzitten, nog even die leuke attractie uittesten  (  veilig onttrokken  aan het oog van opmerkzame toeschouwers 😉 ) nog samen een glaasje drinken… En de volgende dag?  Alweer  paraat om voor de klas te staan. Bedankt iedereen die heeft geholpen aan het welslagen van deze  schoolfeesteditie!

© 2019 Vrije Basisschool Elversele.